Forum

Please or Register to create posts and topics.

Predlog

Da li neko organizuje neke vožnje za ovu 2024? Voleo bih ako ima kolega iz Beograda da nezavisno od klupskih,javi kad se organizuju za vožnje,a može i neka vožnja do mora sa spavanjem u kampovima. Ajmo ranije sa predlozima,da možemo da se organizujemo sa odmorima i slobodnim danima?Bilo bi dobro ako postoje neke zastavice ,amblemi, majice da možemo nabaviti radi promocije kluba na putešestvijima. Veliki pozdrav.

Lu Bo has reacted to this post.
Lu Bo

Voznja u lokalu(otvaranje sezone u Beogradu) bi trebala biti 7.aprila ili 14. aprila. Prati forum i FB. Vezano za more...Bila je neka ideja da se putuje do mora, da se vozika pored mora i da se ode do Bara a onda na trajekt do Barija. Takva avantura bi trajala siguro jedno 7dana a kostala bi minimum 500e tako da nije svako u mogucnosti da izvodi toliko. Moje dosadasnje iskustvo je da u pocetku svi hoce a onda kada se priblizi taj dan onda dosta njih otkazuje.

Lu Bo has reacted to this post.
Lu Bo

Ok nadam se da će i moj Tomasaki biti fit za prvu vožnju,a što se tiče mora, ne mora Bari ,dovoljno do Crnogorskog ili Hrvatskog,Slovenačkog ,kamp i ne mora 500 već upola manje. Ali otom potom da se krene prvo po Srbiji pa onda videćemo.Ja ionako imam momačku želju da odem na more sa četvorkom pa ću najverovatnije krajem avgusta ili početak septembra da se upustim u avanturu.

Sto ne bi bio fit, imas neki problem sa njim? Iskreno ja nisam za varijantu kampa, nemam bas toliki avanturisticki duh! Svaka ti cast na zelji, ne znam kako je ranije bilo ali unazad par godina je to uradilo jako mali broj ljudi(mozda samo dvojica-trojica).

Pozdrav iz Slovačke. Idemo na more (6x Java Babetta 210) 29.9.2024. Prvi dan od Nitra(SK) do Varaždina(HR). 
Drugi dan od Varaždina do Senja. Ovde imamo pauzu za jedan dan u kampu. Zatim nastavljamo za Omiš. Bićemo tamo 7 dana u apartmán.
Biće kratkih putovanja: Trogir, Split, Makarska, Crna Gora,...
Slike iz 2022
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1266527997244821&type=3

Ako želite, pridružite nam se.
 

Hvala na pozivu, ali nemam tada slobodne dane. Vama želim sretan put i vetar u ledja naravno sve vreme da Vas greje sunce. Pozdrav

Lu Bo has reacted to this post.
Lu Bo

Kada imas slobodne dane?

Ja sam na odmoru ili kraj avgusta ili početak septembra.

Super vreme za voznju.